about Paul Pierre

Ik ben geen vakmaniak, maar een echte sfeerschepper…

of hoe passie, oog voor schoonheid en een aanstekelijk kunstzinnig talent

vorm geven aan het intense leven en werk van Paul Pierre.

 

Dromen, durven, doen.

 

Gevoel voor mooie dingen had hij al op jonge leeftijd en zijn kennis werd aangescherpt tijdens een studie binnenhuisarchitectuur aan de Kunstacademie Henri van de Velde (Antwerpen). Daarna trok hij naar het Nederlandse Vught voor een gespecialiseerde opleiding als bloembinder, gevolgd door stages bij bekende bloemenzaken in binnen- en buitenland. Voeg hierbij nog zijn natuurlijke flair en drive, zijn vele reizen en liefde voor de natuur en de trend was gezet voor heel veel boeiende projecten.

Zo groeide Paul Pierre uit tot gerenommeerd floral designer en tafelkunstenaar, geliefd om zijn eigenzinnige bloemencreaties tijdens huwelijksfeesten en events. Maar er is meer: steeds meer bedrijven doen beroep op zijn decoratieadvies, beurzen worden door hem opgefleurd, daktuinen en privé-interieurs laat hij nog steeds stralen.

Paul Pierre is echter veel meer dan floral designer. Hij organiseert eveneens huwelijksfeesten en evenementen waarbij hij het hele project op zich neemt: van de aankleding van het feest tot de planning van het kleinste detail, steeds bijgestaan door een professioneel en enthousiast team met jarenlange ervaring.

Als een echte bohemien, die van de goede dingen des levens houdt, laat hij zich voor zijn projecten graag inspireren door de wereld om zich heen. Zijn brein staat nooit stil, noem het ‘levenswerk in evolutie’.

Voorspelbaar? Dat is wel het laatste wat je van het werk van Paul Pierre kan zeggen. Zijn stijl is in de eerste plaats klassiek, maar verpakt in een modern jasje. Bovendien houdt hij van contrasten: natuurlijke schikkingen in combinatie met abstract werk, een sober boeket in een opvallende vaas, … Dat zorgt namelijk voor een zekere spanning en speelsheid. En als het kan, gaat hij graag een tikkeltje over the top. Hij werkt het liefst met kwaliteitsvolle basisproducten die voor zich spreken. Zijn motto: “The sky is the limit or keep it simple, maar het totaalplaatje moet altijd kloppen.” Door zijn uitmuntende visie op schoonheid tovert hij dan ook elke creatie en ieder project om tot iets unieks, iets persoonlijks. Hij maakt jouw dromen waar!

Want to see the works?

Why don’t you check out some of the things I did.

 

Sure, lets go